The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın kabil evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir marifet düzı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili kalıp takkadak bapnın olabilir olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın canipı silsile yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına kırmızıınması kolaylaşır ve elan aşkın mazarrat vermesi önlenir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun dumanın ve etkili ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein bapnın yangın kapısı sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son perese kritik bir öneme sahiptir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma ustalıklevi hasılat.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı başta yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan isim sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page